AJÁNLOTT SZAKEMBEREINK
Tóth László
Budapest
Biszku Bálint
Budapest
Brenner Nándor
Budapest


VILLANYSZERELÉS = KAPCSOLÓ + KONNEKTOR ?

Vajon ha ezek működnek, akkor biztosan Minden rendben van?

 

Ne csapja be magát. A reális valóság ezek mögött, a falban van.

Évente nagyon sok baleset történik villanyszerelési hibákból, amelyek

élet és vagyonvédelmi szempontból is komoly károkat okoznak.

 


BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN

Csak hivatásos villamossági szakemberrel dolgozzon!

 

 

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület adja a biztosítékot arra, hogy az itt ajánlott szakemberek valóban értenek ahhoz, amit csinálnak.


INFORMÁCIÓK A LAKOSSÁG SZÁMÁRA
Üdvözöljük!

Tisztelt Felhasználó!

Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy az Ajánlott szerelők körét az Elmű Hálózati Kft. és az MVM Émász Áramhálózati Kft. honlapján az alábbi hivatkozással ajánlja felhasználói számára mérőhelyekkel és energia igényekkel összefüggő felülvizsgálati, kivitelezési és hibaelhárítási tevékenységek elvégzésére:

MVM Émász Áramhálózati Kft. honlapja
ELMŰ Hálózati Kft. honlapja

Hasznos > Ajánlott szerelők 
Kapcsolódó oldalak> Ajánlott szerelők 

Szakmai verseny - Legyen Ön 2023. év legjobb villanyszerelője

Idén is meghirdetjük szakmai versenyünket az aramkapocs.hu szakember kereső rendszerben jelen lévő szerelők között.

Wiha Werkzeuge GmbH felajánlásából kiváló és értékes szerszámkészleteket sorsolunk ki a legjobb felhasználói értékeléssel rendelkező szakemberek között.
 

 

Bővebben
Útmutató laikusok villamos baleseteinek elkerülésére

Ez az útmutató a villamos képzésben nem részesült személyek számára megadja azokat a tudnivalókat, amelyek figyelembe vételével elkerülhető, hogy villamos balesetet szenvedjenek vagy okozzanak. Az útmutató közérthető nyelvezettel, szakkifejezések, valamint jogszabályokra, szabványokra való hivatkozás nélkül megadja mindazokat az általános ismereteket, amelyeket a villamos szerkezetek és berendezések készítői feltételeznek az általuk készített szerkezetek és berendezések használóiról, ill. üzemeltetőiről, a villamos szerkezetek biztonságos kialakításánál.

Az útmutatót ide kattintva érheti el.

A MABISZ, a MEE és az OKF ajánlása a villamos eredetű tűzkárok megelőzéséhez és csökkentéséhez

Az épületekben keletkező tüzek jelentős része villamos eredetű, azaz a villamos berendezés nem megfelelő állapotára, használatára, esetleg a berendezés hibájára vezethető vissza. Ez önmagában is indokolná, hogy a villamos berendezés létesítésének és használatának szabályrendszere a tűzvédelem homlokterében legyen. A tapasztalatok azonban azt is mutatják, hogy a villamos eredetű tűzesetek azért különösen veszélyesek, mert a villamos berendezés részét képező műanyag szigetelés gyullad meg először. A műanyagok égéstermékei – mindenekelőtt a korom és mérgező gázok – felelősek azért, hogy a viszonylag kis kiterjedésű tű is rendkívül súlyos következményekkel járhat.

 

Bővebben

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként az elektrotechnika újdonságairól!
Miért jött létre az aramkapocs.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a megbízható villamosenergia-ellátás és felhasználás színvonalának és hatékonyságának emelésében. „Biztonságos villanyszerelés” projektünk célja, hogy elsősorban élet- és vagyonvédelmi szempontból tudatosítsa a lakosság számára a biztonságos villanyszerelés fontosságát, és támogatni kívánja azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek a minőségi villanyszerelést szolgálják.

Az aramkapocs.hu weboldalunk annak szellemében jött létre, hogy egy közös platformot biztosítson a lakossági felhasználók, a közös képviselők és a minőségi munkát végző megbízható szakemberek számára.

Szakemberként hogyan kerülhetek be a rendszerbe?

Minősített Szerelő / MVM Émász ajánlott szerelő

Első körben a MEE VET által nyilvántartott Regisztrált villanyszerelők tehetnek ismeretfelújító vizsgát a E.ON és MVM Émász által évente meghirdetett pályázat útján.

További ajánlott szakemberek a MEE ajánlásával

A felületen olyan felülvizsgálók és egyéb szakterületen tevékenykedő szakemberek is szerepelnek, akik már bizonyították tudásukat a Magyar Elektrotechnikai Egyesület felé. 

 

Magyar Elektrotechnikai Egyesület

mee@mee.hu

http://www.mee.hu