AJÁNLOTT SZAKEMBEREINK
Friedmann Zsolt
Budapest
Gajdos Zsolt
Káva
Rajzinger Mihály
Tura


VILLANYSZERELÉS = KAPCSOLÓ + KONNEKTOR ?

Vajon ha ezek működnek, akkor biztosan Minden rendben van?

 

Ne csapja be magát. A reális valóság ezek mögött, a falban van.

Évente nagyon sok baleset történik villanyszerelési hibákból, amelyek

élet és vagyonvédelmi szempontból is komoly károkat okoznak.

 


BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN

Csak hivatásos villamossági szakemberrel dolgozzon!

 

 

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület adja a biztosítékot arra, hogy az itt ajánlott szakemberek valóban értenek ahhoz, amit csinálnak.


INFORMÁCIÓK A LAKOSSÁG SZÁMÁRA
Üdvözöljük!

Tisztelt Felhasználó!

Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy az Ajánlott szerelők körét az Elmű Hálózati Kft. és az Émász Hálózati Kft. honlapján az alábbi hivatkozással ajánlja felhasználói számára mérőhelyekkel és energia igényekkel összefüggő felülvizsgálati, kivitelezési és hibaelhárítási tevékenységek elvégzésére:

ÉMÁSZ Hálózati Kft. honlapja
ELMŰ Hálózati Kft. honlapja

Hasznos > Ajánlott szerelők 
Kapcsolódó oldalak> Ajánlott szerelők 

Útmutató laikusok villamos baleseteinek elkerülésére

Ez az útmutató a villamos képzésben nem részesült személyek számára megadja azokat a tudnivalókat, amelyek figyelembe vételével elkerülhető, hogy villamos balesetet szenvedjenek vagy okozzanak. Az útmutató közérthető nyelvezettel, szakkifejezések, valamint jogszabályokra, szabványokra való hivatkozás nélkül megadja mindazokat az általános ismereteket, amelyeket a villamos szerkezetek és berendezések készítői feltételeznek az általuk készített szerkezetek és berendezések használóiról, ill. üzemeltetőiről, a villamos szerkezetek biztonságos kialakításánál.

Az útmutatót ide kattintva érheti el.

Szakmai verseny - 2020. év legjobb villanyszerelője

Idén is meghirdettük szakmai versenyünket, melyben a lakosság értékelései alapján rangsoroltuk az áramkapocs rendszerünkben jelenlévő szakembereket.
Wiha Werkzeuge GmbH felajánlásából értékes szerszámkészlettel ajándékozzuk meg a legjobbnak ítélt villanyszerelőket. A Wiha támogatását ezúton is köszönjük!

A nyertesek 2020-ban:
1. helyezett: Bári Ferenc (Wiha Szakértő villanyszerelés XXL 2 szerszámkoffer)
2. helyezett: Kancsár Zsolt (Wiha speedE szigetelt E-csavarhúzó)
3. helyezett: Hollós Péter (Wiha slimVario csavarhúzó készlet)

 

Bővebben
A MABISZ, a MEE és az OKF ajánlása a villamos eredetű tűzkárok megelőzéséhez és csökkentéséhez

Az épületekben keletkező tüzek jelentős része villamos eredetű, azaz a villamos berendezés nem megfelelő állapotára, használatára, esetleg a berendezés hibájára vezethető vissza. Ez önmagában is indokolná, hogy a villamos berendezés létesítésének és használatának szabályrendszere a tűzvédelem homlokterében legyen. A tapasztalatok azonban azt is mutatják, hogy a villamos eredetű tűzesetek azért különösen veszélyesek, mert a villamos berendezés részét képező műanyag szigetelés gyullad meg először. A műanyagok égéstermékei – mindenekelőtt a korom és mérgező gázok – felelősek azért, hogy a viszonylag kis kiterjedésű tű is rendkívül súlyos következményekkel járhat.

 

Bővebben

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként az elektrotechnika újdonságairól!
Miért jött létre az aramkapocs.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a megbízható villamosenergia-ellátás és felhasználás színvonalának és hatékonyságának emelésében. „Biztonságos villanyszerelés” projektünk célja, hogy elsősorban élet- és vagyonvédelmi szempontból tudatosítsa a lakosság számára a biztonságos villanyszerelés fontosságát, és támogatni kívánja azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek a minőségi villanyszerelést szolgálják.

Az aramkapocs.hu weboldalunk annak szellemében jött létre, hogy egy közös platformot biztosítson a lakossági felhasználók, a közös képviselők és a minőségi munkát végző megbízható szakemberek számára.

Szakemberként hogyan kerülhetek be a rendszerbe?

ELMŰ-ÉMÁSZ ajánlott szerelői

Első körben a MEE VET által nyilvántartott Regisztrált villanyszerelők tehetnek ismeretfelújító vizsgát a ELMŰ-ÉMÁSZ által évente meghirdetett pályázat útján.

További ajánlott szakemberek a MEE ajánlásával

A felületen olyan felülvizsgálók és egyéb szakterületen tevékenykedő szakemberek is szerepelnek, akik már bizonyították tudásukat a Magyar Elektrotechnikai Egyesület felé. 

 

Magyar Elektrotechnikai Egyesület

mee@mee.hu

http://www.mee.hu