Üdvözöljük!

Tisztelt Felhasználó!

Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy az Ajánlott szerelők körét az Elmű Hálózati Kft. és az MVM Émász Áramhálózati Kft. honlapján az alábbi hivatkozással ajánlja felhasználói számára mérőhelyekkel és energia igényekkel összefüggő felülvizsgálati, kivitelezési és hibaelhárítási tevékenységek elvégzésére:

MVM Émász Áramhálózati Kft. honlapja
ELMŰ Hálózati Kft. honlapja

Hasznos > Ajánlott szerelők 
Kapcsolódó oldalak> Ajánlott szerelők 



Miért jött létre az aramkapocs.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a megbízható villamosenergia-ellátás és felhasználás színvonalának és hatékonyságának emelésében. „Biztonságos villanyszerelés” projektünk célja, hogy elsősorban élet- és vagyonvédelmi szempontból tudatosítsa a lakosság számára a biztonságos villanyszerelés fontosságát, és támogatni kívánja azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek a minőségi villanyszerelést szolgálják.

Az aramkapocs.hu weboldalunk annak szellemében jött létre, hogy egy közös platformot biztosítson a lakossági felhasználók, a közös képviselők és a minőségi munkát végző megbízható szakemberek számára.

Szakemberként hogyan kerülhetek be a rendszerbe?

Minősített Szerelő / MVM Émász ajánlott szerelő

Első körben a MEE VET által nyilvántartott Regisztrált villanyszerelők tehetnek ismeretfelújító vizsgát a E.ON és MVM Émász által évente meghirdetett pályázat útján.

További ajánlott szakemberek a MEE ajánlásával

A felületen olyan felülvizsgálók és egyéb szakterületen tevékenykedő szakemberek is szerepelnek, akik már bizonyították tudásukat a Magyar Elektrotechnikai Egyesület felé. 

 

Magyar Elektrotechnikai Egyesület

mee@mee.hu

http://www.mee.hu