Szakmai verseny - 2020. év legjobb villanyszerelője

Idén is meghirdettük szakmai versenyünket, melyben a lakosság értékelései alapján rangsoroltuk az áramkapocs rendszerünkben jelenlévő szakembereket.

Wiha Werkzeuge GmbH felajánlásából értékes szerszámkészlettel ajándékozzuk meg a legjobbnak ítélt villanyszerelőket. A Wiha támogatását ezúton is köszönjük!

 

 

A nyertesek 2020-ban:
1. helyezett: Bári Ferenc (Wiha Szakértő villanyszerelés XXL 2 szerszámkoffer)
2. helyezett: Kancsár Zsolt (Wiha speedE szigetelt E-csavarhúzó)
3. helyezett: Hollós Péter (Wiha slimVario csavarhúzó készlet)

A díjakat az évenként megrendezett Vándorgyűlésünkön szoktuk a nyerteseknek átadni.
A járvány miatt a szeptemberben tervezett idei Vándorgyűlés elmaradt, de szeptember 29-én és 30-án egy online konferencia jegyében az előadásokat leadjuk és itt tekinthető meg a díjak átadása is!Miért jött létre az aramkapocs.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a megbízható villamosenergia-ellátás és felhasználás színvonalának és hatékonyságának emelésében. „Biztonságos villanyszerelés” projektünk célja, hogy elsősorban élet- és vagyonvédelmi szempontból tudatosítsa a lakosság számára a biztonságos villanyszerelés fontosságát, és támogatni kívánja azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek a minőségi villanyszerelést szolgálják.

Az aramkapocs.hu weboldalunk annak szellemében jött létre, hogy egy közös platformot biztosítson a lakossági felhasználók, a közös képviselők és a minőségi munkát végző megbízható szakemberek számára.

Szakemberként hogyan kerülhetek be a rendszerbe?

ELMŰ-ÉMÁSZ ajánlott szerelői

Első körben a MEE VET által nyilvántartott Regisztrált villanyszerelők tehetnek ismeretfelújító vizsgát a ELMŰ-ÉMÁSZ által évente meghirdetett pályázat útján.

További ajánlott szakemberek a MEE ajánlásával

A felületen olyan felülvizsgálók és egyéb szakterületen tevékenykedő szakemberek is szerepelnek, akik már bizonyították tudásukat a Magyar Elektrotechnikai Egyesület felé. 

 

Magyar Elektrotechnikai Egyesület

mee@mee.hu

http://www.mee.hu