Általános információk szakemberek számára

Az aramkapocs.hu-n jelenlévő szakemberek az itt feltüntetett kötelezettségeket tudomásul veszik és betartják; valamint vállalják, hogy a Magyar Elektrotechnikai Egyesület által kiszámlázott éves rendszerhasználati díjat megfizetik.
A Magyar Elektrotechnikai Egyesület fenntartja a jogot, hogy az éves rendszerhasználati díj elmaradása esetén törölje a szakember profilját.

Az alábbi gombokra kattintva megtekintheti az Önre vonatkozó általános információkat, kötelezettségeket:

Általános információk az "ELMŰ-ÉMÁSZ ajánlott szerelő" jogosultsággal rendelkezők számára
Általános információk felülvizsgálók számára

 

 

 Miért jött létre az aramkapocs.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a megbízható villamosenergia-ellátás és felhasználás színvonalának és hatékonyságának emelésében. „Biztonságos villanyszerelés” projektünk célja, hogy elsősorban élet- és vagyonvédelmi szempontból tudatosítsa a lakosság számára a biztonságos villanyszerelés fontosságát, és támogatni kívánja azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek a minőségi villanyszerelést szolgálják.

Az aramkapocs.hu weboldalunk annak szellemében jött létre, hogy egy közös platformot biztosítson a lakossági felhasználók, a közös képviselők és a minőségi munkát végző megbízható szakemberek számára.

Szakemberként hogyan kerülhetek be a rendszerbe?

ELMŰ-ÉMÁSZ ajánlott szerelői

Első körben a MEE VET által nyilvántartott Regisztrált villanyszerelők tehetnek ismeretfelújító vizsgát a ELMŰ-ÉMÁSZ által évente meghirdetett pályázat útján.

További ajánlott szakemberek a MEE ajánlásával

A felületen olyan felülvizsgálók és egyéb szakterületen tevékenykedő szakemberek is szerepelnek, akik már bizonyították tudásukat a Magyar Elektrotechnikai Egyesület felé. 

 

Magyar Elektrotechnikai Egyesület

mee@mee.hu

http://www.mee.hu